Κορωνοϊός-Μασούτης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 16 Μαρτίου 2020 - 17:25
  • Comments Off
προσφορές

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια των εργαζομένων της, την ώρα που οι πολίτες αδειάζουν τα ράφια λόγω κορωνοϊού, προαναγγέλλει έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

 Τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν γεμάτα τα ράφια των σούπερ μάρκετ που συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που συρρέουν για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού που επιβάλει παραμονή στο σπίτι, δίνουν οι εργαζόμενοι.

Αυτό τον αγώνα αναγνωρίζει και επιβραβεύει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης που μέσω επιστολής στα e-mail των εργαζομένων από τον επικεφαλής της επιχείρησης εμψυχώνει τους εργαζομένους και προαναγγέλλει μάλιστα έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

«Το να παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ ανοικτά είναι θεμελιώδους σημασίας για το κοινωνικό σύνολο, για να διατηρηθεί μια κάποια – στοιχειώδης- ομαλότητα και να μην προκληθεί μεγαλύτερος πανικός. Έχει σημασία να γίνει κατανοητό ότι, σε αυτές τις συνθήκες, το να γεμίσει ένα ράφι δεν είναι απλώς μια δουλειά. Είναι κοινωνική προσφορά. Αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια που όλες και όλοι καταβάλετε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων», αναφέρεται σε αυτήν.

«Με αίσθημα ευθύνης ο Δ/νων Σύμβουλος της Δ.Μασούτης Α.Ε. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά και στο πλευρό των εργαζομένων του. Στην ύψιστη στιγμή κρίσης για τη χώρα, ενέργειες όπως αυτή, ανάγονται σε φωτεινά παραδείγματα «επιχειρεί» με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και ουσία», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]