κορωνοϊός-goldair-δωρεά-8-μεθ-στο-εσυ-759181
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.04.2020 | 08:50

Κορωνοϊός – Goldair : Δωρεά 8 ΜΕΘ στο ΕΣΥ

Η εταιρεία Goldair, πραγματοποίησε δωρεά οκτώ νοσοκομειακών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας προς το Υπουργείο Υγείας ώστε να καταπολεμήσει την κρίση του κορωνοϊού.

Επιπλέον, η Goldair, για την ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία είναι επιφορτισμένα τόσο με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση του COVID-19, όσο και με την φύλαξη και την επιτήρηση των εθνικών και ευρωπαϊκών μας συνόρων στον Έβρο και στο Ανατολικό Αιγαίο, προχώρησε στη δωρεά τριών (3) σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων αυτοκινήτων τύπου SUV προς την Ελληνική Αστυνομία.

Οι παραπάνω δωρεές τίθενται άμεσα στη διάθεση των αρμόδιων φορέων προκειμένου να αυξήσουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες και να συμβάλουν ουσιωδώς στην αποτελεσματική εκπλήρωση του δύσκολου έργου τους.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πρωτοβουλίας, ο Πρόεδρος της Goldair, κ. Καλλίνικος Καλλίνικος, δήλωσε: «Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για εμάς. Τους εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, την αλληλεγγύη μας και τον σεβασμό μας και δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε έμπρακτα το δύσκολο έργο τους.

Είμαι πεπεισμένος ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις παρούσες, πρωτοφανείς, προκλήσεις και από κοινού ο Δημόσιος και ο Ιδιωτικός τομέας, θα συστρατευτούμε για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της επόμενης ημέρας».