Κορωνοϊός -Αττική: Νύχτες ακολασίας σε swingers club παρά τα μέτρα

Νύχτες ακολασίας εν μέσω κορωνοϊού σε ένα από τα μεγαλύτερα swingers club της Αθήνας, το οποίο ανοίγει στις έξι το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα το βράδυ.

Μπορεί ο κορωνοϊός να προβληματίζει τη χώρα και όλοι να λειτουργούν βάσει αυστηρών κανόνων, ωστόσο όπως πληροφορείται το protothema.gr, κάποιοι εξακολουθούν μα δρουν ανεξέλεγκτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα γνωστό κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων μπορεί να λειτουργεί έως τις δώδεκα το βράδυ, ωστόσο δεν τηρείται κανένα μετρο προστασίας για τον κορωνοϊο.
Στο γνωστό μαγαζί, όπως καταγγέλθηκε, γίνεται κανονικά ανταλλαγή συντρόφων και οι επαφές είναι αρκετά στενές με αποτέλεσμα να συνιστά υγειονομική βόμβα. «Το επισκέφθηκα πριν μια εβδομάδα και λειτουργούσε κανονικά. Μέσα υπήρχαν αρκετά ζευγάρια που έψαχναν συντροφιά και ήθελαν να κάνουν ανταλλαγή. Καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό», ανέφερε ένας επισκέπτης ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο γνωστό μαγαζί.

Το μαγαζί ανοίγει – προσαρμοζόμενο στα νέα ωράρια λόγω της πανδημίας που έχει χτυπήσει την Ελλάδα- στις έξι το απόγευμα με το ποτό να ξεπερνάει ακόμη και τα 30 ευρώ το άτομο κάποιες βραδιές. Όλα αυτά την ώρα που τα κρούσματα στην Αττική έχουν χτυπήσει… κόκκινο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, SWING, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!