Κορωνοϊος: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στο λιμενοβραχίονα της Καλαμάτας

Απαγορεύεται η είσοδος και κυκλοφορία των πολιτών στον μεγάλο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Καλαμάτας από τις 18:00 στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού. Με απόφαση του λιμενάρχη Καλαμάτας η απαγόρευση εισόδου και κυκλοφορίας στο λιμενοβραχίονα, γνωστό και ως «χιλιόμετρο» λόγω του αντίστοιχου μήκους του, θα διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης της νόσου.

Από τον περιορισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι, εφόσον η μετακίνησή τους

πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων χωρίς να θίγονται τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και ύστερα από σχετική άδεια της αρμόδιας τοπικής λιμενικής αρχής.

Για τους παραβάτες της απόφασης, ανεξάρτητα των ποινικών και αστικών ευθυνών της ισχύουσας νομοθεσίας, προβλέπεται και πρόστιμο για παραβίαση των Γενικών και Ειδικών Κανονισμών Λιμένων, που επιβάλλεται με απόφαση του προϊσταμένου της αρμόδιας λιμενικής αρχής.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]