κόρη-και-μάνα-έκλεβαν-σπίτια-και-ζούσα-28378
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.07.2017 | 11:36

Κόρη και μάνα έκλεβαν σπίτια και ζούσαν πολυτελώς

Δίδυμο μητέρας και κόρης έκλεβαν τα σπίτια που εργάζονταν η κόρη και έκαναν πολυτελή ζωή. Οι δύο γυναίκες, 60 και 41ενός ετών αντίστοιχα κατηγορούνται για κλοπή από κοινού και κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα η 41χρονη κόρη έπιασε δουλειά εδώ και ένα περίπου μήνα ως οικιακή βοηθός στην κατοικία ενός άνδρα με κινητικά προβλήματα, για να τον φροντίζει. Παράλληλα, καθάριζε και το σπίτι της αδελφής του άνδρα που έμενε στον κάτω όροφο μαζί με το σύζυγό της. Η γυναίκα, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση, έκλεψε χρυσαφικά και κοσμήματα από το σπίτι της γυναίκας, αξίας 1500 € περίπου, καθώς και χρηματικό ποσό 250 € από τον ανήμπορο άνδρα που υποτίθεται ότι φρόντιζε.

Ακόμη, η 41χρονη έκλεψε δύο χρεωστικές κάρτες, με συνδικαιούχους τα δύο αδέλφια που είχαν πάνω τον αριθμό pin. Μέσω της κάρτας η δράστιδα έκανε ανάληψη ποσού 400 € από ένα τραπεζικό κατάστημα.

Στη συνέχεια η δράστιδα, με την 60χρονη μητέρα της στο διάστημα μεταξύ 28 Ιουνίου και 3 Ιουλίου, μέσω των χρεωστικών καρτών έκαναν 20 αγορές (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ηλεκτρικών συσκευών και ρούχων) αξίας 3.500 €.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από καταγγελία της παθούσας, παρέδωσαν τα είδη που αγόρασαν πρόσφατα, τα οποία και κατασχέθηκαν, για να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια.