κοψιάλης-απολογείται-για-ομοφοβικά-σ-983415
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.01.2022 | 09:54

Κοψιάλης: Απολογείται για ομοφοβικά σχόλια και Φιντιρικο

Μετά το σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη, και με το #cancel_kopsialis να βρίσκεται στα trends του twitter, o ίδιος ξεσπασε με ανάρτησή του στο Instagram, απαντώντας σε όσους το κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για το κύμα μίσους που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι ο influencer έχει χάσει πάνω από 100.000 ακολούθους, ενώ υπενθυμίζεται ότι τα αδέρφια Αντετοκούνμπο διέκοψαν τη συνεργασία που είχαν μαζί του για το διαγωνισμό με δώρο ένα σπίτι στην Ακρόπολη. Από τότε, ο λογαριασμός του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram μετρά 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους ενώ μέχρι χθες ήταν στους 1,2 εκατομμύρια followers.

Στο βίντεο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρει ότι εδώ και μέρες δέχεται απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που βρίζουν ακόμα και το παιδί του επειδή συνδέεται φιλικά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Όπως εξήγησε, το όνομα του φίλου του δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και πρόσθεσε ότι βρίσκεται δίπλα στην 24χρονη αλλά και σε κάθε θύμα. Εξήγησε, ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή τις τελευταίες ημέρες λόγω των απειλών, υπογράμμισε ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με ύποθεση κλοπής χρημάτων στο οποίο εμπλέκεται φιλικό του πρόσωπο ενώ απολογήθηκε για το γεγονός ότι πάτησε like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, καθώς όπως έιπε το έκανε γιατί τον υπστήριζαν.