κομοτηνή-διαψεύδει-την-είδηση-για-βια-471922
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.06.2021 | 17:53

Κομοτηνή: Διαψεύδει την είδηση για βιασμό 6χρονου από 12χρονο η Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Την είδηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό 6χρονου αγοριού από 12χρονο στην Κομοτηνή, διαψεύδει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Κιφνίδης.

Η καταγγελία για βιασμό είναι όντως υπαρκτή και έγινε την περασμένη Πέμπτη 17 Ιουνίου από τη θεία του 6χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κιφνίδη, από την εξέταση που διενεργήθηκε στο ανήλικο αγόρι δεν προέκυψαν ευρήματα βιασμού.

«Το παιδί το εξέτασα στις 17 Ιουνίου μετά την καταγγελία της θείας του και ύστερα σχετική παραγγελία του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Διαπίστωσα ότι το παιδί δεν φέρει κακώσεις σώματος και δεν υπάρχουν κάποια ιατροδικαστικά ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της παρά φύση συνουσίας. Δηλαδή, δεν υπάρχουν ούτε ρήξεις βλεννογόνων ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για βιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονα του για τον τρόπο με τον οποίον αναμεταδόθηκε η είδηση χωρίς να προηγηθεί κάποια διασταύρωση. «Το πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει καν, δεν το έχουμε στείλει ούτε στις αρμόδιες Αρχές που διέταξαν την εξέταση. Δεν έχω στείλει τίποτα ακόμα και διαψεύδεται ότι υπήρξε βιασμός», πρόσθεσε ο κ. Κιφνίδης.

Πηγή: fonitisrodopis.gr