κολωνός-τι-λέει-ο-δημοσιογράφος-που-συ-1088966
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2022 | 13:06

Κολωνός: Τι λέει ο δημοσιογράφος που συνομιλούσε με την 12χρονη

Ο δημοσιογράφος που είναι στη λίστα των 212 ατόμων, που είχαν επικοινωνία με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στην εφαρμογή Blindchat, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του. Ο Γιώργος Σολάρης μίλησε στο Star και περιέγραψε την επικοινωνία που είχε και την επιμονή του διαχειριστή προς εκείνον. «Είμαι συγκλονισμένος γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός» είπε ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης που ζει και εργάζεται στη Σύρο έμαθε πριν από δύο ημέρες από συναδέλφους του ότι είναι ένας από τους 212 ανθρώπους που συνομίλησαν με το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος παριστάνοντας τη 12χρονη. Μιλά για τη μία και μοναδική συνομιλία που είχε όπως ισχυρίζεται. Η επικοινωνία έγινε αρχές καλοκαιριού.

«Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε» περιέγραψε ο δημοσιογράφος. «Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση…αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών». Ο Γιώργος Σολάρης αποφάσισε να μιλήσει για να βάλει τέλος όπως λέει σε ανακρίβειες. Θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων τον συκοφαντούν ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καμία κλήση από την αρχές για να καταθέσει.