Κολωνός: Συνελήφθη 34χρονος που διωκόταν με ευρωπαϊκό ένταλμα 

Καλλιθέα

Στη σύλληψη 34χρονου Αλγερινού που διωκόταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γαλλικές Αρχές προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙΑΣ στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η σύλληψη ήταν απόρροια επιχειρησιακής δράσης με την ονομασία «op. BERBER», με αντικείμενο διερεύνησης τη δράση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας τουλάχιστον από το 2018 δραστηριοποιούνταν στην πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων και στην παράνομη προώθηση μεταναστών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Η πρώτη φάση της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία το Σεπτέμβριο του 2020 οδήγησε στη σύλληψη βασικών μελών του κυκλώματος, ενώ συλλέχθηκαν στοιχεία σχετικά με τη δράση συνεργού του κυκλώματος ο οποίος ήταν στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, 34ΧΡΟΝΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]