κολωνός-πόσα-χρήματα-έδιναν-οι-παιδοβ-1081374
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.11.2022 | 11:24

Κολωνός: Πόσα χρήματα έδιναν οι παιδοβιαστές για τις φωτογραφίες

Συνεχίζουν οι αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 12χρονη έδωσε στοιχεία για αυτούς στη νέα κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, καθώς τους αναγνώρισε και ανέφερε τα μικρά ονόματά τους, αποκαλύπτοντας ότι πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για να πάρουν μια φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν οι δράστες

Οι φωτογραφίες διακινούνταν μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που είχε ανοίξει προφίλ στη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αφήσουν ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία είναι στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να οδηγηθούν για κατάθεση.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία τους είναι στα χέρια της ανακρίτριας και αναμένεται να τους καλέσει για εξηγήσεις σύντομα ώστε να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις για τις κατηγορίες της κατοχής ή και διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο που τους αποδόθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει καταθέσει ένας 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, επειδή μίλησε με τη 12χρονη και έλαβε φωτογραφίες της ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία των 3 νέων προφυλακιστέων για την υπόθεση του Κολωνού.

Ο μάρτυρας που «καίει» τον Μίχο για τον οίκο ανοχής

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Σεπόλια και τον οίκο ανοχής, όπου φέρεται να πήγαινε τη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος είδαν το «φως» της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star εκτός από την ανήλικη, ακόμα μια γυναίκα «καίει» τον Ηλία Μίχο με την κατάθεσή της.

Η γυναίκα που «καίει» τον 53χρονο κατηγορούμενο για τον οίκο ανοχής είναι εκείνη που μισθώνει και το ακίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάθεσή της δίνει νέα στοιχεία για την έρευνα.

Λίγες ώρες μετά, η ανήλικη επιβεβαίωσε στις αρχές, στην τρίτη της κατάθεση, ότι ο Μίχος την οδηγούσε σε ραντεβού σε συγκεκριμένο οίκο ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού.

Η γυναίκα αποκάλυψε και το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον οίκο ανοχής. «Τον Μάιο του 2022 πήγα στο στούντιο για να πάρω το ενοίκιο των 300 ευρώ και τότε είδα έναν άντρα να βγαίνει από τον οίκο. Μετά από λίγο βρήκε μία κοπέλα, η οποία μου φάνηκε πολύ κάτω των 18 ετών και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Όταν είδα στην τηλεόραση τον Μίχο, ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτός ο άνδρας που είδα τον Μάιο να βγαίνει από τον οίκο ανοχής .Ο Μίχος μόλις με είδε στα δικαστήρια πάγωσε»», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, το στούντιο εδώ και έξι χρόνια το εκμεταλλεύεται ένα άτομο με το όνομα Β., ο οποίος και το διαχειρίζεται.