κολωνός-παρέμβαση-ρουβίκωνα-στον-οίκ-1079993
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.12.2022 | 09:19

Κολωνός: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στον οίκο ανοχής όπου βίαζαν τη 12χρονη

Παρέμβαση στον οίκο ανοχής, όπου φέρεται πως βιαζόταν η 12χρονη από τον Κολωνό, έκανε ο Ρουβίκωνας, αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έγραψαν με σπρέι στον τοίχο του οίκου ανοχής «Εδώ βίαζαν τη 12χρονη», ενώ πέταξαν και κόκκινες μπογιές.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, στην ηλεκτρονική του σελίδα, ο Ρουβίκωνας αναφέρει:

«Έχουμε χρέος ως οργάνωση που οραματιζόμαστε μια διαφορετική κοινωνία, να κάνουμε αυτή την προσπάθεια που μας επιτρέπει η δύναμή μας, ώστε να διαφυλάξουμε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Σε κανένα άλλο παιδί, αγόρι ή κορίτσι, σε καμία άλλη γυναίκα.

Γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να παρέμβουμε στον οίκο ανοχής της ντροπής. Το κολαστήριο από το οποίο θησαύριζε ο Μίχος και το οργανωμένο εγκλημα από πίσω του. Χάρη στη σεξουαλική εκμετάλλευση, στη προσβολή της ίδιας της ζωής, ενός 12χρονου κοριτσιού.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να λειτουργεί ακόμα αυτός ο οίκος ανοχής, αφού η κυβέρνηση δεν έκανε καμία κίνηση ώστε να μπει λουκέτο μια και καλή. Αυτό το μέρος να κλείσει ώστε μη γίνει ποτέ ξανά τόπος κακοποίησης ανηλίκων. Να μη ζήσει ποτέ ξανά κανένας άνθρωπος, μικρός ή μεγάλος, δίχως τη θέλησή του, αυτή τη φρίκη».