κολωνός-φωτογραφίες-και-βίντεο-της-12χρ-1080066
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.10.2022 | 18:36

Κολωνός: Φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης πούλαγε ο Μίχος

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega για την φρικιαστική υπόθεση τoυ Κολωνού, με τον 53χρονο Μίχο να κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η 12χρονη επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να τις πουλήσει σε παιδοβιαστές.

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας:

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».

Της έδινε οδηγίες για τις φωτογραφίες

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης, ο Ηλίας Μίχος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, της έδινε οδηγίες για το πώς πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια πήγαιναν για πώληση σε υποψήφιους πελάτες.

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», αναφέρει η 12χρονη στις καταθέσεις της.

Οι καταθέσεις της 12χρονης προκαλούν ανατριχίλα: «Μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα string και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό. Έλεγε ότι έχω μεγάλο ποπό. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε. Το είχε κρατήσει στο μαγαζί του το string. Μόνο εκεί το φορούσα. Πριν φύγω διακοπές στην Λευκάδα, το πέταξα», έχει αποκαλύψει μταξύ άλλων η 12χρονη.

Δύο κατηγορίες πελατών

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, υπήρχαν δύο κατηγορίες πελατών που έφερνε ο 53χρονος για την 12χρονη.

«Στον οίκο ανοχής μέσα σε μισή ώρα βρισκόμουν με πέντε ανθρώπους. Οι άντρες που έρχονταν εκεί δεν είχαν σχέση με τους άντρες που είχα μιλήσει μέσω της εφαρμογής», έχει πει η ανήλικη σε μία από τις καταθέσεις της.

«Με αυτούς που γνώριζα μέσω της εφαρμογής, βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε, χωρίζοντας ουσιαστικά τους άντρες με τους οποίους έχει συναντηθεί, σε δύο κατηγορίες.