κολοκοτρώνης-γίνεται-ο-γιάννης-μπέζο-633
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.07.2019 | 21:31

Κολοκοτρώνης γίνεται ο Γιάννης Μπέζος

Μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παραγωγή έρχεται να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο της πίτας της τηλεθέασης κατά τη σεζόν 2020 – 2021.

Πρόκειται για μία σειρά εποχής, με κεντρικό άξονα τη ζωή και τη δράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αλλά και τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου εκείνης, η οποία αναμένεται να συζητηθεί πολύ και λόγω του πρωταγωνιστή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη για το «Πρώτο Θέμα», στον ρόλο του Γέρου του Μοριά θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο, έναν καλλιτέχνη που έχει αποτελέσει το «κορμό» των μεγαλύτερων επιτυχιών στη λίστα με τις κωμικές σειρές της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα μέλη του cast αναζητούνται ακόμα.

Η εταιρεία παραγωγής έχει ήδη βρεθεί και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Λέγεται, μάλιστα, πως για τις ανάγκες της σειράς θα δημιουργεί ένα στούντιο τόσο μεγάλο που όμοιό του δεν θα έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Σε ό,τι αφορά στο σενάριο, αυτό θα βασίζεται τόσο στα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη όσο και στα ιστορικά κείμενα που έχουν γραφτεί για εκείνον όλα αυτά τα χρόνια.

Το μόνο που μένει, είναι να βρεθεί το κανάλι που θα σηκώσει στις πλάτες του την υπερπαραγωγή αυτή, το οποίο -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- δεν θα αργήσει να «κλειδώσει».

Πηγή: dailymedia.gr