κλιμάκιο-του-εοδυ-στη-λαμία-για-τεστ-σε-754006
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.09.2020 | 19:00

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Λαμία για τεστ σε 60 μαθητές που συμμετείχαν σε πάρτι

Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει αύριο Κυριακή στη Λαμία για να κάνει τεστ σε 60 μαθητές και μαθήτριες που είχαν άμεσες ή έμμεσες επαφές με τα παιδιά που ήταν στο πάρτι του Σαββάτου (5/9), όπου συμμετείχαν ο 16χρονος και η 14χρονη από τη Λαμία, που βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με πληροφορίες από τοποικά μέσα ενημέρωσης (lamiareport.gr).  Σε ετοιμότητα οι τοπικές Υγειονομικές Αρχές για κάθε ενδεχόμενο.

Τα σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα και οι τοπικές Αρχές είναι σε ετοιμότητα για να κάνουν ό,τι χρειαστεί για την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και των εκπαιδευτικών. Μάλιστα το πρωί της παρασκευής έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου συμμετείχε και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Ελένη Μπενιάτα.

«Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την παιδεία, την υγεία και ειδικότερα την ασφάλεια των μαθητών, δεν περιχαρακωνόμαστε σε αρμοδιότητες…..», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δηλώνοντας ότι ο Δήμος Λαμιέων έχει κάνει έγκαιρα όλα όσα πρέπει και για τις μάσκες και για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων