κλέλια-ρένεση-για-εμπάργκο-σε-ρώσους-κ-996677
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.03.2022 | 05:30

Κλέλια Ρένεση για εμπάργκο σε Ρώσους καλλιτέχνες – “Πατε καλά μωρέ;”

Εμπάργκο, μέχρι νεωτέρας, αποφάσισε να κάνει το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε Ρώσους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του στην πολεμική επίθεση που έχει εξαπολύσει η Ρωσία στην Ουκρανία.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως έκανε έξαλλη την Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός πήρε θέση για την απόφαση αυτή με μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.