κλείσε-το-στόμα-σου-και-περίμενε-on-air-925459
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.11.2022 | 21:09

«Κλείσε το στόμα σου και περίμενε» – On air «σφαγή» Λιάγκα και Κούγια για την Πισπιρίγκου

Για τα… μάτια της Ρούλας Πισπιρίγκου αντιπαρατέθηκαν έντονα σήμερα το πρωί στον ANT1 ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Οι ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος στον συνήγορο υπεράσπισης της Πισπιρίγκου φαίνεται ότι εξόργισαν τον τελευταίο με την κατάσταση να ξεφεύγει.

«Άφησε να μιλήσει κάποιος που είναι ειδικός και γνωρίζει», είπε ο κ. Κούγιας στον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να αντιτείνει: «Οι τηλεοπτικές εκπομπές ώθησαν την αστυνομία στο να συλλέξει στοιχεία;».

«Αν ήξερα ότι θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση δεν θα έκανα την επιλογή να μιλήσουμε», του επανήλθε ο δικηγόρος, με τον δημοσιογράφο να του εξηγεί ότι πρέπει κι εκείνος να διατυπώσει τη θέση του.

«Κλείσε το στόμα σου και περίμενε λιγάκι», του είπε έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας. Ο παρουσιαστής τότε του είπε: «Το κλείνω το στόμα μου να σας ακούσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πάρω θέση».

Η απάντησή του δεν φαίνεται να άφησε ευχαριστημένο τον δικηγόρο, ο οποίος του είπε πως «αν δεν τον αφήσει να μιλήσει, θα κλείσει τον ήχο». «Θέλετε να μιλάτε χωρίς αντίλογο;», του είπε τότε ο Λιάγκας, με εκείνον να του λέει: «Από εδώ και πέρα θα υπάρχει αντιδικία μεταξύ μας».