Κλέφτες «χτύπησαν» τη Σπιναλόγκα – ‘Αρπαξαν τις εισπράξεις από τα εισιτήρια

«Φτερά» έκαναν οι εισπράξεις του αρχαιολογικού χώρου της Σπιναλόγκας από άγνωστους επιτήδειους, που έδρασαν – συντονισμένα όπως όλα δείχνουν – χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και σε ανύποπτο χρόνο.

Η κλοπή διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί και οι ιθύνοντες ενημέρωσαν το Λιμενικό Σώμα αλλά και την ΕΛ.ΑΣ, άνδρες των οποίων αναζητούν τους άγνωστους δράστες και διερευνούν τον τρόπο δράσης τους, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Ο αρχαιολογικός χώρος της Σπιναλόγκας είναι από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί το ακριβές ποσό που αποτέλεσε τη λεία των δραστών.

Οι αρχές που διερευνούν την υπόθεση δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο δράσης των άγνωστων επιτήδειων, οι οποίοι αφού άρπαξαν από τα ταμεία το άγνωστο χρηματικό ποσό, διέφυγαν είτε ανάμεσα στο πλήθος των επισκεπτών που φτάνει καθημερινά στο νησί, είτε με κάποιο πλωτό μέσο σε ώρα που ο αρχαιολογικός χώρος παραμένει κλειστός για τους επισκέπτες.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]