κιβωτός-του-κόσμου-άφαντος-ο-πατέρας-α-1101025
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.12.2022 | 09:24

Κιβωτός του Κόσμου: Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος

Άφαντος παραμένει ο πατέρας Αντώνιος μετά την εισαγγελική διάταξη με την οποία του απαγορεύεται να προσεγγίζει τις δομές της «Κιβωτού», την ώρα που η Οικονομική Αστυνομία ερευνά αν ο ίδιος και δέκα πρώην στελέχη της οργάνωσης έχουν τελέσει οικονομικά εγκλήματα.

Χθες το πρωί, οι αστυνομικοί επέδωσαν στο σπίτι που δηλώνει ως κατοικία ο ιδρυτής της Κιβωτού στην Ραφήνα το φάκελο με την εισαγγελική εντολή, χωρίς ωστόσο να τον παραλάβει, καθώς φέρεται να απουσιάζει.

Ο πατέρας Αντώνιος μετά την απομάκρυνσή του από τη δομή της οδού Σαρπηδώνος στον Κολωνό, στον τελευταίο όροφο της οποίας βρίσκεται μια από τις κατοικίες του, είναι εξαφανισμένος χωρίς κανείς να ξέρει που βρίσκεται.

Στελέχη της απερχόμενης διοίκησης διαρρέουν πως το πρωί της Πέμπτης αποχώρησε από την Κιβωτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Ένα σενάριο τον θέλει να βρίσκεται σε σπίτι στενού του συνεργάτη ή να φιλοξενείται στο σπίτι του οδηγού της πρεσβυτέρας στην Βραυρώνα.

Δεν αποκλείεται, όμως, να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο διαμέρισμα της Κιβωτού στην Αττική παρά την εντολή του Εισαγγελέα να μην έχει καμία σχέση με την Κιβωτό.