Η “κυρία” με τη μαντίλα «φόβος και τρόμος» των καταστηματαρχών (φωτο)

«Τρίτωσε το κακό… πάλι μας κλέψανε κι αυτή τη φορά μπροστά στα μάτια μας… Η κυρία με τη μαντίλα έχει θερίσει πολλά μαγαζιά στον Κορυδαλλό!  Προσέξτε και κάνε κοινοποίηση! Τουλάχιστον να προστατέψουμε τα επόμενα υποψήφια θύματα. Προσοχή οπλοφορεί!».

Την ανάρτηση αυτή έκαναν οι υπεύθυνοι ενός κομμωτηρίου στον Άνω Κορυδαλλό, στη σελίδα του Facebook «τα στραβά του Πειραιά». Η φωτογραφία είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Ήδη όπως σημειώνει το koinoniki.gr, έχει ενημερωθεί η Αστυνομία. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν στη συγκεκριμένη ανάρτηση, πολλοί πολίτες περιγράφουν το πώς εξαπατήθηκαν. Μάλιστα, όπως γράφουν, τα βήματά της εντοπίζονται πέραν του Κορυδαλλού και στους εμπορικούς δρόμους της Νίκαιας. Τα «θύματά» της αναφέρουν ότι συνήθως πηγαίνει εκεί που υπάρχει πολύς κόσμος. Κοντά της υπάρχει πάντα ένα αμάξι, για να μπορεί να διαφεύγει.

mantila1 mantila2 mantila3

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΛΟΠΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑ, ΜΑΝΤΗΛΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!