κινητοποίηση-σήμερα-στο-υπουργείο-υπ-597980
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.03.2019 | 08:24

Κινητοποίηση σήμερα στο υπουργείο Υποδομών για τα έργα στη Λ. Φυλής

Με κινητοποίηση σήμερα στις 8.30 π.μ. στο υπουργείο Υποδομών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε – Παπάγος) που καλεί η Ένωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Αγίων Αναργύρων – Καματερού, συνεχίζεται με αποφασιστικότητα ο αγώνας ανάδειξης και αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί σε όλους τους επαγγελματίες του Καματερού που πλήττονται από τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τα έργα στη Λ. Φυλής και τους γύρω δρόμους.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει τα εξής:

«Δίνουμε με αποφασιστικότητα συνέχεια στον αγώνα μας για να στηρίξουμε τις δουλειές μας. Για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και μετά την ολοκλήρωση των έργων! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν σταματήσαμε λεπτό να αναδεικνύουμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε όλους τους επαγγελματίες του Καματερού που πλήττονται από τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τα έργα στη Λ. Φυλής και τους γύρω δρόμους.

Θα έλεγε κανείς πως όλα γίνονται επίτηδες…

– Εξαιρετική βραδύτητα εκτέλεσης των έργων.

– Καμία τήρηση χρονοδιαγράμματος.

– Καμία ενημέρωση από το δήμο.

– Εμπαιγμός από τις αρμόδιες αρχές, υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών.

– Άρνηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την απαλλαγή μας από τα δημοτικά τέλη.

Με όπλο τις αποφάσεις της μαζικής και επιτυχημένης Γενικής Συνέλευσης και σε συνέχεια του αποκλεισμού της Λ. Φυλής. Με τη συμπαράσταση Σωματείων και Συλλόγων της περιοχής μας. Με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας. Οργανώνουμε την κινητοποίησή μας στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσει η κοροϊδία και τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια δημοτικών παρατάξεων εις βάρος των μικρών καταστημάτων και επαγγελματιών.
  • Να ικανοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αίτηματά μας που σχετίζονται με μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης.
  • Να επισπευσθούν οι εργασίες – Φτάνει η κοροϊδία της εταιρείας».