κινητικότητα-στον-ξενοδοχειακό-χάρτ-100480
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.07.2016 | 17:40

Κινητικότητα στον ξενοδοχειακό χάρτη της Λεωφόρου Συγγρού

Μπορεί οι ξενοδόχοι της Αθήνας να “γκρινιάζουν” ότι δεν καρπώνονται σε όλο το μέγεθος την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην πρωτεύουσα, η κινητικότητα όμως στον χάρτη των ξενοδοχείων της πόλης δείχνει ότι θα κλείσει με θετικό ισοζύγιο στο τέλος του 2016. Η πλέον κοντινή άφιξη αφορά στο ξενοδοχείο Athens Avenue το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Αυγούστου λίγα μέτρα πιο κάτω από το σφραγισμένο πλέον Athens Ledra στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με 94 δωμάτια και συνεδριακό κέντρο 200 ατόμων όπου θα λειτουργούν δύο μπαρ, ένα εστιατόριο ενώ από το 2017 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και το roof garden με θέα τόσο στην Ακρόπολη όσο και στο λιμάνι του Πειραιά. Θα απασχολεί 30 άτομα προσωπικό ενώ το εύρος τιμών δωματίων διαμορφώνονται από 80 έως 180 ευρώ.

Στον χώρο που έχει διαμορφωθεί πλέον ως ξενοδοχείο λειτουργούσαν έως και πριν από μερικά χρόνια υπηρεσίες της τράπεζας Millenium. Το ακίνητο ανήκει στην οικογένεια Δέδε από την Αργολίδα η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία τόσο στην παραγωγή χυμών μέσω της εταιρείας Ασπίς Α.Ε. όσο και στον χώρο των ξενοδοχείων. Το Athens Avenue είναι το τέταρτο που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της καθώς διαθέτει ήδη τα “Μεγάλη Βρετανία” και “Rex” στο Ναύπλιο καθώς και το “Arion” στο Ξυλόκαστρο.

Ο ιδρυτής του ομίλου, Κώστας Δέδες, δεν πρόλαβε να δει το νέο ξενοδοχείο σε λειτουργία καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών την περασμένη Πέμπτη.

Πηγή: News247.gr