κίνηση-κόλλησε-ο-κηφισός-στο-κόκκ-1091034
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2022 | 09:21

Κίνηση: «Κόλλησε» ο Κηφισός – Στο «κόκκινο» η παραλιακή

Ένα χάος επικρατεί στους δρόμους αυτή την ώρα, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε όλο το Λεκανοπέδιο, ενώ από το πρωί οι κεντρικές λεωφόροι έχουν μποτιλιάρισμα.

Ο Κηφισός είναι στο «κόκκινο», με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν, ενώ σημαντικά προβλήματα καταγράφονται και στους δρόμους του κέντρου, εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Στον Κηφισό, στην κάθοδο, σημειώνεται μποτιλιάρισμα από την Μεταμόρφωση μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ, ενώ στην άνοδο, από το ύψος του Ρέντη μέχρι και το ύψος της Αχαρνών.

Στην παραλιακή ο δρόμος έχει μπλοκάρει λόγω τροχαίο ατυχήματος στην οδό Μικράς Ασίας στο ύψος της γέφυρας Κεράνη, στον Πειραιά. Η κυκλοφορία προς Πειραιά διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία. Επίσης, σε Βουλιαγμένης, Καλλιρόης, λεωφόρο Αθηνών και Ιερά Οδό σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις.

Στη λεωφόρο Κηφισίας, καθυστερήσεις στην κάθοδο, από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και στην άνοδο από το Χίλτον μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου. Ανά διαστήματα, κυρίως στο ύψος των Αμπελοκήπων επικρατεί μποτιλιάρισμα.

Η Μεσογείων επίσης έχει προβλήματα στο ρεύμα προς Αθήνα, από Χολαργό μέχρι Ερρίκος Ντυνάν και στην άνοδο από το ύψος των Αμπελοκήπων μέχρι σχεδόν την Αγία Παρασκευή. Ανάλογη εικόνα με «σταμάτα – ξεκίνα» και στα δύο ρεύματα της Κατεχάκη.

Στη λεωφόρο Πατησίων καταγράφονται σοβαρές καθυστερήσεις από την πλατεία Αμερικής μέχρι την Ομόνοια, ενώ και στην Αχαρνών η εικόνα είναι ανάλογη. Η λεωφόρος Αλεξάνδρας ανά διαστήματα θέλει υπομονή.