κιλκίς-ξυλοδαρμός-36χρονου-τον-χτυπού-40272
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.03.2022 | 13:02

Κιλκίς-Ξυλοδαρμός 36χρονου: «Τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο κεφάλι» -Του έσπασαν το σαγόνι

«Τον κυνήγησαν με τέσσερα αυτοκίνητα και τον χτύπησαν με κλοτσιές στο κεφάλι και στο στόμα». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Κοινότητας Πευκοδάσους περιγράφει στο ThessToday.gr την άγρια επίθεση που δέχθηκε 36χρονος ποδοσφαιριστής στο Κιλκίς, ο οποίος κατευθυνόταν σε φίλο του μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλων Πευκοδάσους – Μακεδονικό Γρίβας.

Η αιτία της συμπλοκής ήταν μια αψιμαχία του 36χρονου και ενός ποδοσφαιριστή από την αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία οδήγησε στην αποβολή των δύο αθλητών. Το σκηνικό έντασης κορυφώθηκε και συνεχίστηκε μετά μετά τον αγώνα, όταν άγνωστοι κινήθηκαν με οχήματα πίσω από τον ποδοσφαιριστή και τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

«Τον ακολουθούσαν δύο οχήματα και άλλα δύο τον περίμεναν στο Πολύκαστρο»

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, Ανδρέας Πούλκας εξηγεί στο ThessToday.gr πώς στήθηκε το καρτέρι στον 36χρονο αθλητή. «Δύο οχήματα τον ακολουθούσαν από πίσω μετά τον αγώνα και άλλα δύο οχήματα τον περίμεναν στο Πολύκαστρο. Εκεί έγινε η συμπλοκή. Τον σταμάτησαν, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοινοτάρχης.

Έσπασε η κλείδα και το σαγόνι του από τα χτυπήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο 36χρονος μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έσπασε την κλείδα και το σαγόνι του.

Επτά οι συλλήψεις – Συνελήφθη και ο 36χρονος

Η Ελληνική Αστυνομία αρχικά προχώρησε σε έξι συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του 36χρονου αθλητή, ενώ σήμερα συνελήφθη και το θύμα μετά από μήνυση 29χρονου που ενεπλάκη επίσης στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο 36χρονος αθλητής μένει στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται στο Πολύκαστρο για τους αγώνες με την ομάδα του.