κιλκίς-τον-έπιασαν-στο-χωράφι-με-11-κιλά-568528
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.12.2018 | 10:47

Κιλκίς: Τον έπιασαν στο χωράφι με 11 κιλά χασίς

Τέλος στην προσπάθεια ενός 31χρονου αλλοδαπού να περάσει παράνομα στη χώρα μεταφέροντας ναρκωτικά στο σακίδιο που είχε στην πλάτη του, έβαλε ένα κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τον εντόπισαν να περπατάει σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς.

Ο δράστης είχε περάσει πεζός τη μεθόριο και, όταν συνελήφθη, βρέθηκε μέσα στο σακίδιό του μια συσκευασία η οποία περιείχε 11 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κιλκίς του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

*** Μόλις βγήκε από το σπίτι του στο Ηράκλειο και αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 20,3 γραμμαρίων ένας 33χρονος Έλληνας! Ωστόσο, δεν απέφυγε τη σύλληψη, καθώς το παράνομο εμπόρευμα εντοπίστηκε, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκαν και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.