κέρκυρα-συνελήφθη-ο-πακιστανός-που-μα-323661
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.02.2018 | 17:18

Κέρκυρα: Συνελήφθη ο Πακιστανός που μαχαίρωσε Βρετανό

Απέδωσε καρπούς το ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα για να εντοπίσουν τον σεσημασμένο Πακιστανό, ο οποίος είχε μαχαιρώσει έναν 50χρονο Βρετανό μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Άνω Κορακιάνα επειδή πληροφορήθηκε ότι έκανε σχέση με μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε ο ίδιος δεσμό.

Ο 36χρονος αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά καθώς είχε είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας και ήδη σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη οπλοχρησία, με την οποία θα οδηγηθεί πιθανότατα το απόγευμα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Πακιστανός πήγε στο σπίτι του Βρετανού και βρήκε την ομοεθνή του με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Αφού ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα, διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο και του κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα με ένα κουζινομάχαιρο. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή. Ο αιμόφυρτος Βρετανός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού ενός γείτονά του, που ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο. Αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η σύντροφός του, η οποία έφερε μώλωπες και εκχυμώσεις από τα χτυπήματα του Πακιστανού πρώην εραστή της.