Κέρκυρα: Νέες συλλήψεις και πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων

Σε νέες συλλήψεις και στην επιβολή προστίμων προέβησαν αστυνομικοί των ειδικών συνεργείων των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας σε Κέρκυρα και Λευκάδα, σε παραβάτες της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στον Κάβο, στη νότια Κέρκυρα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο ένας για λειτουργία καταστήματος μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας και ο δεύτερος για απαγόρευση όρθιων πελατών σε κατάστημα, με επιβολή διοικητικού προστίμου 3.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελική Αρχή του νησιού.

 Επίσης σε Κέρκυρα και Λευκάδα βεβαιώθηκαν 16 και 2 παραβάσεις αντίστοιχα, για μη χρήση μάσκας. Στους παραβάτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΤΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]