κέρκυρα-έκλεψαν-όπλο-και-το-έκρυψαν-σε-194978
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2019 | 12:10

Κέρκυρα: Έκλεψαν όπλο και το έκρυψαν σε χωράφι

Πριν εκπνεύσει η αυτόφωρη διαδικασία εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η διάρρηξη ενός αποθηκευτικού χώρου στην περιοχή Κοκκίνι της Κέρκυρας που είχε γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου, με δράστες τέσσερις νεαρούς οι οποίοι -μεταξύ άλλων- έκλεψαν και ένα κυνηγετικό όπλο.

Οι νεαροί Έλληνες ηλικίας 19, 21, 22 και 16 χρόνων ταυτοποιήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Το κυνηγετικό όπλο το οποίο είχαν κλέψει από την αποθήκη βρέθηκε κρυμμένο σε ένα υπαίθριο σημείο και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Όμως, από τα διάφορα υλικά, τα εργαλεία οικοδομής και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.700 ευρώ που είχαν αρπάξει, κάποια είχαν πουληθεί σε έναν 27χρονο Έλληνα.

Όμως, δεν βρέθηκε και αναζητείται κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, στον οποίο παραπέμφθηκαν οι τέσσερις δράστες και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.