κεερφα-τα-άθλια-παιχνίδια-τόσκα-ελασ-ε-164152
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2018 | 13:39

ΚΕΕΡΦΑ: Τα άθλια παιχνίδια Τόσκα-ΕΛΑΣ εμποδίζουν τις καταγγελίες ρατσιστικών επιθέσεων

Για ακολούθηση μεθόδων ποινικοποίησης της δράσης των κοινοτήτων μεταναστών κατηγορεί την κυβέρνηση η ΚΕΕΡΦΑ με αφορμή νέα καταγγελία για ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών.

Δείτε αναλυτικά:

“Δεύτερη προσαγωγή του Τζαβέντ Ασλάμ στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού!

Νέα καταγγελία για ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών προσπαθούν να κάνουν εδώ και δύο ώρες δύο από τα θύματα μαζί με τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η «Ενότητα».

Είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι δέχτηκαν επιθέσεις πηγαίνοντας προς το τζαμί στο Περιστέρι από ομάδα δεκαπέντε φασιστοειδών και ζήτησαν να πάει στο σημείο για να τους συλλάβει.

Η Αστυνομία για άλλη μια φορά χρησιμοποίησε τα κεντρικά της αρχεία στα οποία καταχώρησε «ενεργό» διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Τζαβέντ Ασλάμ, κάτι που ο Αρειος Πάγος έχει κηρύξει ως άκυρο εδώ και πολλά χρόνια όταν επί της ουσίας έκρινε ως αβάσιμο το αίτημα έκδοσης του στο Πακιστάν.

Είναι προκλητικό να οργανώνονται ημερίδες του υπουργού Δημόσιας Τάξης Τόσκα με εκπροσώπους των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών αλλά και της κοινωνίας των πολιτών για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας όταν αυτοί που τα καταγγέλλουν χρειάζονται να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες!

Είναι ντροπή για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υιοθετούν μεθόδους ποινικοποίησης της δράσης των κοινοτήτων μεταναστών.

Για άλλη μια φορά κάλυψαν στη πράξη τη δράση των φασιστών για τους οποίους έχουν βίντεο στα χέρια τους, έχουν νέες καταγγελίες αλλά εξετάζουν με τις ώρες τα χαρτιά των θυμάτων και προχώρησαν σε προσαγωγή του Τζαβέντ Ασλάμ!
Είχαν προηγηθεί βέβαια οι δηλώσεις Τόσκα με τις οποίες ο υπουργός συμπέραινε ότι δεν υπήρξε συνεργασία ΕΛΑΣ-Χρυσής Αυγής. Φαίνεται ότι μέσα στη στροφή τυο υπουργείου Δημόσιας Τάξης, το επόμενο δώρο στην ακροδεξιά είναι να επιβάλουν την σιωπή στο πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η «Ενότητα».

Ας απαντήσει λοιπόν ξεκάθαρα ο Τόσκας: πότε και πώς ανέβηκε στα αρχεία το διεθνές ένταλμα σύλληψης, γιατί δεν είναι ανηρτημένη η απόφαση του Αρείου Πάγου που τον αθώωσε;”