καζάκος-έφαγα-ξύλο-όταν-αποφάσισα-να-κ-1016323
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.05.2022 | 23:00

Καζάκος: Έφαγα ξύλο όταν αποφάσισα να κάνω νέα οικογένεια μετά την Τζένη Καρέζη

Καλεσμένος στην εκπομπή ART WEEK της ΕΡΤ ήταν το βράδυ του Σαββάτου ο Κώστας Καζάκος.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει καινούργια οικογένεια μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη, τονίζοντας πως τότε “έφαγε ξύλο”.

Μιλώντας για το δίδυμο «Καρέζη-Καζάκος» το οποίο λάτρευε ο κόσμος, ο Κώστας Καζάκος ανέφερε πως «υπήρχε μία καθαρή επαφή με τον κόσμο, ειλικρινής, ανιδιοτελής, ούτε να κερδοσκοπήσουμε, ούτε να πλουτίσαμε, καλά περάσαμε τη ζωή μας αλλά ό,τι βγάλαμε την εποχή των παχιών αγελάδων πάλι τα έφαγε το θέατρο. Το θέατρο δεν μπορεί να σε κάνει πλούσιο, βοήθησε κάποιους ηθοποιούς ο κινηματογράφος».




Και συνέχισε «Όταν αρρώστησε η Τζένη και πέθανε με ρωτούσαν αν λυπάμαι. Τι να λυπηθώ; Πέρασε μία ζωή, μακάρι να τη ζούσανε όλες οι Ελληνίδες. Τιμήθηκε, αγαπήθηκε, πέρασε καλά, δοξάστηκε. Τι άλλο να κάνεις; Αυτό που προκαλεί λύπη είναι ότι θα μπορούσε να έχει 10-15 χρόνια ακόμα σαν ηθοποιός» δήλωσε.

«Η ζωή συνεχίζεται. Μία είναι. Ανεπανάληπτη. Οι μέρες δεν ξαναέρχονται. Πρέπει να τις ζήσεις. Όταν αποφάσισα να κάνω νέα οικογένεια μετά την Τζένη, έφαγα ξύλο. Διότι δεν ήταν εύκολο να κατανοηθεί αλλά μπορούσα να κάτσω να εξηγώ; Και θεωρήθηκε ότι πρόδωσα τη σχέση μου με την Τζένη. Αλλά δεν μπορείς να την προδώσεις αφού την κουβαλάς» εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκος.