καβάλαπώς-προσπάθησε-να-καλύψει-το-έγ-1018225
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.05.2022 | 17:00

Καβάλα:Πώς προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα ο σύζυγος της 43χρονης

Στην κατάθεσή του, ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε την 43χρονη «γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» και ισχυρίστηκε πως φοβήθηκε πως δεν θα έβλεπε ξανά τα παιδιά του.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Καβάλας από τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού στο χωριό Πηγές Νέστου από τον 55χρονο σύζυγό της.

Στην κατάθεσή του, ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε την 43χρονη «γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» και πως ισχυρίστηκε φοβήθηκε πως δεν θα έβλεπε ξανά τα παιδιά του.

Το πρωί του Σαββάτου ο συζυγοκτόνος, που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας υποβλήθηκε σε ένα ακόμη χειρουργείο στους τένοντες, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, το απόγευμα της Πέμπτης ο συζυγοκτόνος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμά του, πήγε δηλαδή για γυμναστική σε πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το φαρμακείο της συζύγου του, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες.

Εχτές ολοκληρώθηκε και διαβιβάστηκε στις αρχές το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη που πραγματοποίησε την νεκροψία νεκροτομή στην 43χρονη.

Το πόρισμα σοκάρει καθώς αναφέρει πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και βίαιος.

Εκχυμώσεις και ένα κάταγμα που εντοπίστηκε από τον έμπειρο ιατροδικαστή στο υοειδές οστό «μάρτυρησε» την αιτία που η μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέρεται πως το θύμα πάλεψε με τον δράστη την ώρα που αυτός είχε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις ανατριχιαστικές στιγμές και το τι συνέβη μέσα στο χώρο εργασίας της 43χρονης έχει αποτυπωθεί στην κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο.