καβάλα-έχασε-το-δελτίο-του-τζόκερ-που-κ-830262
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.12.2021 | 16:12

Καβάλα: Έχασε το δελτίο του Τζόκερ που κέρδιζε 252.000 ευρώ

Ένας παίχτης Τζόκερ από την Καβάλα κέρδισε 252.000 ευρώ καθώς ήταν κάτοχος του ενός εκ των τριών δελτίων με τους αριθμούς που κληρώθηκαν την Κυριακή, αλλά το τυχερό δελτίο έκανε φτερά!

Συγκεκριμένα, ένας εκ των τριών νικητών του Τζόκερ, ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος, κατήγγειλε στην εκπομπή live news στο MEGA, ότι εξαφανίστηκε το δελτίο που κέρδιζε 252.000 ευρώ και ενώ είχε πάει να διασκεδάσει με φίλους του για τη χαρά του.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν κάποιοι φίλοι του, τον πήραν τηλέφωνο και αφού είχαν ενημερωθεί για την τύχη του, ζήτησαν από τον κ. Ιορδανίδη να πάει μαζί τους και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Εκείνος τους ακολούθησε και το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει σε ένα έπιπλο σε εμφανές σημείο στο σπίτι του με έκπληξή του διαπίστωσε πως είχε χαθεί.

Ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, θέλησε να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση του πελάτη του: «Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του χωριού Αμυγδαλεώνας από όπου έχουμε στα χέρια μας και το βίντεο με το οπτικοακουστικό υλικό. Ο πελάτης μου έπαιξε το δελτίο στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, γύρισε στο σπίτι του και επειδή είναι κάτοικος Κρινίδων, πήγε την επόμενη μέρα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Αναστάσιου Γεωργιάδη για να τσεκάρει εάν έχει κερδίσει κάποιο ποσό.

Το πρακτορείο ενημέρωσε τον πελάτη μου επί λέξη: «Από σήμερα η τύχη και η ζωή σου αλλάζει. Είσαι ένας από τους τρεις υπερτυχερούς της χθεσινής κλήρωσης και το δελτίο σου κερδίζει 252.000 ευρώ μικτά, δηλαδή 234.000 ευρώ καθαρά. Αμέσως ο πράκτορας τηρώντας το πρωτόκολλο επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και ενημέρωσε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του ότι ήταν ο νικητής. Ετσι, το δελτίο του κατοχυρώθηκε».

Ο δικηγόρος του θύματος, εξήγησε ότι όποιος και αν έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο, και προσπαθήσει να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει καθώς είναι ο πελάτης του είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί.