Καθηγήτρια: Μάσκα δεν έβαζε αλλά απουσίες στους μαθητές έβαζε (βίντεο) - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
3
Ιούλιος
Back

Καθηγήτρια: Μάσκα δεν έβαζε αλλά απουσίες στους μαθητές έβαζε (βίντεο)

Μετά από καταγγελίες μαθητών και συστάσεις των συναδέλφων της, υποβλήθηκε μήνυση από τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Υμηττού σε φιλόλογο που αρνείτο να φορέσει μάσκα. Η ίδια συνελήφθη και φέρεται να εξέφρασε την πρόθεσή της να μην πάρει προθεσμία και να δικαστεί.

Όπως κατήγγειλε πλήθος μαθητών της Β’ Λυκείου, η καθηγήτρια -που διδάσκει Νεοελληνική Γλώσσα, Έκθεση, Λογοτεχνία- αγνοούσε τους μαθητές όταν της έλεγαν να φορέσει μάσκα, τιμωρώντας, μάλιστα, όσους της έκαναν συστάσεις με απουσίες. Φέρεται να έλεγε στους μαθητές «ότι δεν πιστεύει στον κορονοϊό και στη μάσκα. Τα παιδιά της έλεγαν “δεν μπαίνουμε στην τάξη, αν δεν βάλεις μάσκα” και εκείνη έλεγε “‘όχι” και εκείνη τους έβαζε απουσίες», όπως ανέφερε στο Open ο πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς.

Ο ίδιος πρόσθεσε:«Πολλά παιδιά της Β’ Λυκείου μου έλεγαν πολλά σχόλια γι’ αυτό: ότι της έλεγαν ότι την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα, γιατί είχαν κι ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους. Οι γονείς έκαναν καταγγελίες, ο διευθυντής έκανε μήνυση και εγώ ως πρόεδρος του 15μελούς μίλησα με τον διευθυντή και μου είπε ότι περιμένει απάντηση από τη Δευτεροβάθμια».

Μετά από μήνυση του διευθυντή του ΕΠΑΛ, η καθηγήτρια συνελήφθη και, μάλιστα, φέρεται να εξέφρασε την πρόθεσή της να μην πάρει προθεσμία και να δικαστεί.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!