κατερινόπουλος-πάτρα-έρχονται-συλλή-989537
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.04.2022 | 14:33

Κατερινόπουλος -Πάτρα: Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις

Συλλήψεις -και μάλιστα περισσότερες από τρεις- προαναγγέλλει ο Θανάσης Κατερινόπουλος, για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, η υπόθεση συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως κάθε μέρα.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Κατερινόπουλος πυροδοτεί νέα βόμβα λέγοντας ότι «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές, δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα… Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς» λέει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο evima.gr.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος λέει: «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».