κατερινόπουλος-για-θάνατο-τριών-παιδ-993333
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.02.2022 | 18:30

Κατερινόπουλος για θάνατο τριών παιδιών: «Θεωρώ πως είναι εγκληματική ενέργεια»

Την εκτίμησή του για το μυστήριο των αλλεπάλληλων θανάτων των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα έδωσε μετά και τη συνέντευξη των γονιών ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στο Star, ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ερωτηθείς εάν εκτιμά πως οι απαντήσεις θα υπάρξουν από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας ή από τις αντιπαραθέσεις, απάντησε: «Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου».

«Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία “άνοιξε” στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή όχι.

»Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ “μπήκε” ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των Αρχών», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Κατερινόπουλος