κατερίνη-ξάφριζε-επί-δέκα-μήνες-το-μ-323665
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2018 | 16:18

Κατερίνη: «Ξάφριζε» επί δέκα μήνες το μαγαζί όπου δούλευε

Υπεράνω υποψίας θεωρούνταν ένας 31χρονος, ο οποίος όμως αποδείχθηκε ότι έκλεβε συστηματικά επί δέκα μήνες το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν στην Κατερίνη! Στο διάστημα αυτό, κατάφερε να «βουτήξει» ρούχα και παπούτσια επώνυμων εταιρειών συνολικής αξίας 50.000 ευρώ!

Ο νεαρός υπάλληλος δρούσε με απόλυτη προσοχή, ώστε μην γίνεται αντιληπτός από τους συναδέλφους του και τον εργοδότη του. Οι υποψίες δεν έπεσαν πάνω του, ούτε όταν ο ιδιοκτήτης άρχισε να ανακαλύπτει ότι τα πανάκριβα εμπορεύματα έκαναν φτερά και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Ο 31χρονος εντοπίστηκε τη στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα, την περασμένη Κυριακή, ενώ ήταν κλειστό και στο όχημα που χρησιμοποιούσε και το σπίτι του βρέθηκαν κλεμμένα ρούχα που η αξία τους ξεπερνά τα 5.000 ευρώ, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 5.410 ευρώ! Όπως διαπιστώθηκε, από το Μάιο του 2017 είχε κλέψει σταδιακά ενδύματα και υποδήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ, τα οποία διέθεσε προς πώληση. Μάλιστα, συνελήφθη και η 25χρονη φίλη του που κατηγορείται για συνέργεια σε κλοπή.