κατερίνα-στεφανίδη-η-κυβέρνηση-στερε-1048850
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.09.2022 | 13:06

Κατερίνα Στεφανίδη: Η κυβέρνηση στερεί το ελληνικό διαβατήριο από τον σύζυγό μου

Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να θέλει να δείχνει την αποφασιστικότητά της για την απόδοση ελληνικών διαβατηρίων, ωστόσο στην περίπτωση του συζύγου της Κατερίνας Στεφανίδη, δεν έχει επιδείξει την ίδια στάση.

Η 32χρονη Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA στις μάταιες προσπάθειες που έγιναν από εκείνη και τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ ώστε ο Αμερικανός να λάβει τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο.

«Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα», σημείωσε με νόημα η Κατερίνα Στεφανίδη, αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση έστρεψε την πλάτη στο αίτημα του αμερικανού συζύγου και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.