η-κατερίνα-καινούργιου-τώρα-και-ηθοπο-385318
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.06.2018 | 17:01

Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα και ηθοποιός

Η Κατερίνα Καινούργιου θα μπει σε νέα μονοπάτια τη νέα σεζόν στο Epsilon. Η παρουσιάστρια η οποία έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με το κανάλι των Μελισσίων, για τη νέα σεζόν, εκτός από την εκπομπή που θα παρουσιάζει – που δεν είναι ακόμα γνωστό το περιεχόμενο και η ώρα μετάδοσής της – θα γίνει για λίγο και… ηθοποιός.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια στην εκπομπή της θα κάνει γυρίσματα σε μια νέα σειρά του Epsilon, χωρίς όμως να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Θα παίξω κι εγώ σε μια σειρά. Με πήρανε χθες. Δεν θα πω που και γιατί. Δεν θα σας πω τίποτα. Του χρόνου θα με δείτε σε μια σειρά του Epsilon, με πολύ ωραία αγόρια και πολύ ωραίους πρωταγωνιστές…», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η παρουσιάστρια θα κάνει guest στη νέα σειρά του Epsilon, «Για πάντα παιδιά», και θα υποδυθεί… τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα δε θα αλλάξει ρόλο απλώς θα αλλάξει πλατό αφού στη σειρά θα υποδυθεί μια παρουσιάστρια που καλείται να δώσει μια συνέντευξη στη δημοσιογράφο… Έλενα Ασημακοπούλου. Και κάπως έτσι οι ρόλοι θα αντιστραφούν.

Τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πραγματοποιηθούν την άλλη εβδομάδα. Η Κατερίνα, όπως ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, είναι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχει σε σειρά του καναλιού που την πίστεψε και της έδωσε την ευκαιρία μιας σόλο πετυχημένης καριέρας και ανυπομονεί για τα γυρίσματα. Κι εμείς για backstage υλικό.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει ξανά παίξει σε τηλεοπτικό σίριαλ, πάλι υποδυόμενη τον εαυτό της. Η Κατερίνα το 2007 είχε παίξει στο «Παρά Πέντε» κάνοντας μια ρεπόρτερ. Στο βίντεο διακρίνεται με τα μακριά καστανά μαλλιά.