κατερίνα-καινούργιου-έγραψαν-ότι-έχα-871183
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2022 | 16:19

Κατερίνα Καινούργιου: Έγραψαν ότι έχασε το μωρό της

To «παιχνίδι» γύρω από την προσωπική ζωή των αστέρων της σκηνής και της τηλεόρασης είναι αγαπημένο pastime πολλών εντύπων και ιστοσελίδων, που βλέπουν με αυτό τον τρόπο την κυκλοφορία τους να αυξάνεται.

Τελευταίο «θύμα» στον πόλεμο των fake news ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία ανακάλυψε μέσω τρίτων ότι ο γάμος της διέρχεται κρίση.

Με αφορμή αυτό το τελευταίο γεγονός, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δικές της «περιπέτειες» με μερίδα των μίντια.

«Είμαι κάθε εβδομάδα σε ένα περιοδικό που περνάω και το βλέπω… Χθες μάλιστα, επειδή πάλι γράψανε κάτι…

Αλλά χθες χάζευα τα εξώφυλλα τι γράφανε για μένα για την προηγούμενη σχέση μου, “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέρφια του εφοπλιστή”, “Έξω από το ρεβεγιόν, στην black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή”, “Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος”, “Πως η Καινούργιου έχασε το μωρό της”, δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς… “Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, “Έτοιμη για εξωσωματική”…

Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο. Λίγο υπάρχει και ένα όριο. Όχι για μένα προσωπικά αλλά για την οικογένειά μου και τον άλλο άνθρωπο».

Και ζήτησε σεβασμό τουλάχιστον για τα μέλη των οικογενειών και τον κοινωνικό περίγυρο των «celebrities».

«Δηλαδή τώρα, είναι ένα παιδί που… Δε γράφουν ούτε το όνομά του, δεν αναφέρουν τίποτα για εκείνον, αλλά λένε ότι είναι πρώην της Ηλιάκη.  Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί. Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει, αν ισχύει κάτι ή όχι. Όλα έχουν ένα όριο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, θέλω να πω ότι περνά ο άλλος από ένα περίπτερο και στεναχωριέται. Κι εγώ και το άλλο το παιδί και η κοπέλα που έχει την οικογένειά της. Δε σέβονται τίποτα.

Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ – εμένα δε με νοιάζει για μένα πείτε – αλλά τα βλέπει η οικογένειά μου, τα βλέπει η άλλη η κοπέλα που έχει το παιδάκι και την οικογένειά της, τα βλέπει το άλλο το παιδί που έχει μια οικογένεια από πίσω».

Και ξεκαθάρισε: «Αν έχω κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω εγώ η ίδια».