κατάληψη-του-κτιρίου-εφκα-οαεε-από-το-387360
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2018 | 10:32

Κατάληψη του κτιρίου ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ από τους εργαζόμενους

Σε κατάληψη του κτιρίου υπηρεσιών του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ στην Αγ. Κωνσταντίνου έχουν προχωρήσει από τις 7.00 π.μ. οι εργαζόμενοι με αφορμή τη συνεχιζόμενη έλλειψη κλιματισμού και υπηρεσιών καθαριότητας.

Σε ανακοίνωσή εκφράζουν «την οργή και την αγανάκτησή μας καταγγέλλοντας το γεγονός της πολύμηνης πλήρους αδιαφορίας και του εμπαιγμού από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ η οποία οφείλουμε να τονίσουμε ότι στεγάζεται στο ακριβώς απέναντι κτίριο στην Αγ. Κωνσταντίνου 8 για το οποίο έχουν βέβαια φροντίσει σε μια επίδειξη αλαζονείας και αναλγησίας να μην αντιμετωπίσει κανένα αντίστοιχο πρόβλημα. Εκεί αλήθεια πως βρέθηκαν και δόθηκαν άμεσες λύσεις»;

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σήμερα Τρίτη 4/9/2018 πραγματοποιούμε από τις 7.00 π.μ. κατάληψη στο κτίριο υπηρεσιών του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ Αγ. Κωνσταντίνου 5 – Ομόνοια, με αφορμή τη συνεχιζόμενη έλλειψη κλιματισμού και υπηρεσιών καθαριότητας.

Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας καταγγέλλοντας το γεγονός της πολύμηνης πλήρους αδιαφορίας και του εμπαιγμού από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ η οποία οφείλουμε να τονίσουμε ότι στεγάζεται στο ακριβώς απέναντι κτίριο στην Αγ. Κωνσταντίνου 8 για το οποίο έχουν βέβαια φροντίσει σε μια επίδειξη αλαζονείας και αναλγησίας να μην αντιμετωπίσει κανένα αντίστοιχο πρόβλημα. Εκεί αλήθεια πως βρέθηκαν και δόθηκαν άμεσες λύσεις?

Απαιτούμε λοιπόν την άμεση λύση των δύο ζητημάτων που βέβαια δεν αφορούν μόνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ. Ζητώντας την κατανόηση των συναλλασσόμενων ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Διεκδικούμε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας!

Όχι άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. Λύση ΤΩΡΑ!

Για το Δ.Σ του Π.Σ.Ε.-Ο.Α.Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΥΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ»