καταγγελίες-δημοσιογράφου-για-τράγκ-684704
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.06.2022 | 08:42

Καταγγελίες δημοσιογράφου για Τράγκα: «Θα σου δώσω λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις εδώ το πόδι σου» (βίντεο)

Την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Τράγκα μετέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη στη σκιά των αποκαλύψεων για την περιουσία του δημοσιογράφου η οποία έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών.

«Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα, γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω» είπε αρχικά η τότε αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα.

«Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας» συνέχισε την περιγραφή της.

Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας τότε «πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση. Μου είπε Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ»