καταγγελία-σοκ-στην-κω-με-βίαζε-στη-911372
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.06.2021 | 21:04

Καταγγελία – σοκ στην Κω: «Με βίαζε στην παραλία όλο το βράδυ»

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 27χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας τουρίστριας στην Κω. Του πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» 27χρονη Γερμανίδα προέβη σε μια σοκαριστική καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός την κακοποιούσε σεξουαλικά όλο το βράδυ σε μια παραλία.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, γνώρισε τον συνομήλικό της σε μπαρ, ενώ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ενώ επέστρεφε στο δωμάτιό της στις 02:30, την ακολούθησε, την παρέσυρε σε μια παραλία και τη βίασε.

«Ο βιασμός μου έγινε σε παραλία. Πήγαινα στο ξενοδοχείο και εκείνος δεν με άφησε» φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η 27χρονη, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του νεαρού Αλβανού τον βιαστή της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «dimokratiki.gr», ο 27χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, ενώ το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.