καταγγελία-σοκ-στη-ρόδο-32χρονη-κατηγορ-576872
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2019 | 10:48

Καταγγελία-σοκ στη Ρόδο: 32χρονη κατηγορεί 3 άνδρες ότι την ανάγκασαν να μετέχει σε όργια εκβιάζοντάς την

Μία νέα καταγγελία από τη Ρόδο προκαλεί σοκ, την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση του βιασμού και εκβιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της και το έγκλημα που σόκαρε το νησί.

Μία 32χρονη γυναίκα μήνυσε τρεις Ροδίτες, καθώς ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν. Τον έναν από αυτούς η 32χρονη τον γνώρισε μέσω του Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ομως, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του. Η μεταξύ τους ερωτική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια, σύμφωνα με το Star.

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου. Οι άνδρες τη βιντεοσκοπούσαν 4-5 φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την παρακολουθούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η 32χρονη έντρομη διαπίστωσε ότι πρωταγωνιστούσε σε δύο «ροζ» βίντεο που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο. «Με τη βοήθεια των αρχών καταφέραμε να εντοπιστούν και να κατέβουν από ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου», δήλωσε η δικηγόρος της.

Στις καταθέσεις τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, οι τρεις Ροδίτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο άνθρωπος που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης ισχυρίστηκε ότι η 32χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση με φίλο του, αλλά το όνομα του τελευταίου δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.