καταγγελία-κρήτη-μου-πρότειναν-5-000-ευρ-871862
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.01.2022 | 20:10

Καταγγελία – Κρήτη: Μου πρότειναν 5.000 ευρώ για πριβέ πάρτι

Μία νέα καταγγελία έρχεται από την Κρήτη με μία νεαρή γυναίκα να αναφέρει πως της πρότειναν να πάει σε πάρτι αντί αντιτίμου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, το μήνυμα αφορούσε στην επί πληρωμή παρουσία της σε ιδιωτική εκδήλωση.

Η ίδια περιέγραψε πως δεν γνώριζε τον άνδρα, ο οποίος δεν είχε καν καταγωγή από την Κρήτη, γεγονός που την προβλημάτισε. Το καταγγελλόμενο περιστατικό έγινε σε περασμένο χρόνο και έρχεται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη.

Στο φως στιγμιότυπα

Η νεαρή, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την πρόσκληση και την υπόσχεση για αδρά πληρωμή που έλαβε. Το μήνυμα αφορούσε στην παρουσία της στην υποδοχή του ιδιωτικού πάρτι και η πληρωμή ανερχόταν, σύμφωνα με το μήνυμα σε 5.000 ευρώ.

Ο αποστολέας μάλιστα, για την δελεάσει περαιτέρω της έστειλε και φωτογραφίες με τα χρήματα. Δηλώνοντας την άρνησή της για κάθε είδους συμμετοχή στο πριβέ πάρτι, διέγραψε τον άνδρα από το προφίλ της κι έτσι δεν έμαθε τον τόπο και το χρόνο του πάρτι.

Tags: