καταγγελία-για-απόπειρα-αρπαγής-ανήλ-953973
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.01.2022 | 09:20

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης στον Βόλο

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού, το οποίο έζησε μία περιπέτεια. Ειδικότερα, στις 17.00 το απόγευμα επέστρεφε από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην οδό Κασσαβέτη, προς την οικία του στην οδό Ογλ, στο κέντρο της πόλης, συνοδεία του θείου της. Το κοριτσάκι ακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής ένας αλλοδαπός 50 – 55 ετών, ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες, όταν το παιδί δεν βρισκόταν στην προσοχή του θείου.

Έξω από το σπίτι, όταν ο θείος απομακρύνθηκε, ο άγνωστος άνδρας είπε στο κορίτσι με σπαστά ελληνικά “Έλα μαζί μου, ετοιμάσου κι έλα”.

Μόλις το παιδί μπήκε στο σπίτι εξομολογήθηκε στους γονείς του, τι ακριβώς είχε συμβεί. Αμέσως ο πατέρας του κοριτσιού βγήκε και κυνήγησε τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ερευνά το περιστατικό. Ο άνδρας φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και είχε ύψος 1,75 περίπου.

«Ένας τύπος 50-55 χρονών πήρε από πίσω το κοριτσάκι μέχρι το σπίτι και αφού μπήκε μέσα, το περίμενε στον απέναντι δρόμο. Μόλις μπήκε στο σπίτι μας το είπε, άρχισε ο άντρας μου να τον κυνηγάει και ταυτόχρονα κάλεσα την Αστυνομία», αναφέρει η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της που τον κυνήγησε δεν τον πρόλαβε γιατί πήδηξε από έναν τοίχο και εξαφανίστηκε, ενώ περιγράφοντάς τον αναφέρει ότι ήταν ψηλός, γκριζομάλλης, φορούσε τζίν παντελόνι μαύρο μπουφάν με μπλε λουρίδα, είχε μακρύ πρόσωπο και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Δείτε τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες για το περιστατικό: