καταδικάστηκε-η-μίνα-αρναούτη-τι-θα-π-516563
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.05.2021 | 21:09

Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη -Τι θα  πληρώσει στην οικογένεια Παντελίδη (φωτο)

Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη -Τι θα  πληρώσει στην οικογένεια Παντελίδη (φωτο)

Η Μίνα Αρναούτη, στενή φίλη του τραγουδιστή που αγαπήθηκε όσο κανείς, Παντελή Παντελίδη, η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο την ημέρα όπου έγινε το μοιραίο τροχαίο που του κόστισε τη ζωή και που ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το πανελλήνιο, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε αρκετές δικαστικές διαμάχες με την οικογένεια του αλήστου μνήμης ερμηνευτή.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε αγωγή εναντίον της πριν τρία χρόνια για συκοφαντική δυσφήμιση και σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία η Μίνα Αρναούτη καταδικάστηκε και καλείται να αποζημιώσει την οικογένεια του Παντελίδη.

Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, καλείται να πληρώσει το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ για τους γονείς και τα αδέρφια του αείμνηστου τραγουδιστή. Όπως σχολίασε και η ίδια, αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο.

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία», έγραψε χαρακτηριστικά.