καστοριά-βίαιη-έξωση-ιδιοκτήτη-από-το-1142307
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.02.2023 | 08:41

Καστοριά: Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη από το ξενοδοχείο του

Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν στην Καστοριάς το βράδυ της Πέμπτης, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν βίαιη έξωση από την επιχείρησή του έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν με τη βία να βάλουν τον ιδιοκτήτη στο περιπολικό. Τις άγριες σκηνές κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την επιχείρηση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το Kontra, ο επιχειρηματίας φαίνεται να αρνείται να μπει στο περιπολικό και προσπαθεί να φύγει, ωστόσο, οι αστυνομικοί που τον κρατούν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον ακινητοποιούν με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες.

Στη συνέχεια επικρατεί ένταση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Στο τέλος οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες και αποχώρησαν από το σημείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασίας έξωσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, οι οποίοι, ωστόσο, αντέδρασαν λέγοντας πως η όλη διαδικασία είναι παράνομη αφού η υπόθεσή τους εκκρεμεί ακόμα.