καστοριά-συνελήφθη-ο-γιος-της-ηλικιωμ-1029951
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.09.2022 | 19:29

Καστοριά: Συνελήφθη ο γιος της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση 82χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή, θαμμένη σε χώρο κοντά στο γήπεδο του χωριού Δενδροχώρι, στην Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης, δήλωσε την εξαφάνισή της την περασμένη Παρασκευή. Στις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από τις Αρχές, βρέθηκε σε ρέμα ένα ανθρώπινο κρανίο, αλλά και οστά, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ανήκουν στη γυναίκα.

Την εξαφάνιση της ηλικιωμένης γυναίκας είχε δηλώσει στην Αστυνομία ο γιος της, με τον οποίο έμεναν μαζί. Ωστόσο, ο άνδρας μετά τον εντοπισμό του πτώματος βρέθηκε στην Ασφάλεια Καστοριάς, για να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση, όπου και έπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς.

Οι αστυνομικοί περιμένουν πλέον την ιατροδικαστική εξέταση, που θα αποκαλύψει αρκετά για τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας. Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς και το ενδεχόμενο να πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά στη συνέχεια κάποιος να προσπάθησε να κρύψει το πτώμα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς.