καστοριά-κατέρρευσε-εγκαταλελειμμέ-967424
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.12.2021 | 21:35

Καστοριά: Κατέρρευσε εγκαταλελειμμένο κτίριο -Ψάχνουν άτομα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων στην Καστοριά, όπου μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο, που καταπλακώθηκε από τα μπάζα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκαν μέσα σε παλιό οίκημα, όπου πριν αρκετά χρόνια λειτουργούσε αντιπροσωπεία τσιγάρων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο παλιό κτίριο, το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το άτομο που βρισκόταν από κάτω.

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου που καταπλακώθηκε, καθώς το πρώτο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του.

Στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακόμα, βρίσκεται εκεί δύναμη της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης, τα οποία και ειδοποίησαν τις Αρχές.