καρφιά-γερασιμίδου-κατά-λαζοπούλο-110264
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.05.2016 | 09:19

«Καρφιά» Γερασιμίδου κατά Λαζοπούλου

«Καρφιά» εναντίον του Λ. Λαζοπούλου εξαπέλυσε η  ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου. Με συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6 μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Με τον Λάκη έχω ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Παλιότερα ήμασταν φίλοι, μέχρι ο Λάκης να πάρει τον άξιο δρόμο αυτό που πήρε. Όσο για τώρα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Δεν κάνουμε παρέα. Δεν θα πήγαινα στο Αλ Τσαντίρι ή σε οποιαδήποτε σατιρική εκπομπή που να μην τα βάζει με την εξουσία. Τον αποκάλεσε και η κα. Αφροδίτη Γραμμέλη κάπως και πολύ καλά έκανε και τα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η σάτιρα είναι πάνω από όλα για την εξουσία και για όλους. Και εμάς, μας σατίριζε και το κόμμα μας. Αλλά με τον τρόπο που επιτρέπεται να γίνεται στη σάτιρα. Αυτό που έγινε τον τελευταίο καιρό με το ΚΚΕ δεν ήταν σωστό» σημείωσε.

«Έχουμε διαφορετικές παρέες με τον Λάκη. Εγώ δεν βγαίνω με τον Τσίπρα, ούτε και τον Ολάντ. Το προφίλ του το κάνει μόνος του. Μάλιστα ένας σκηνοθέτης (Γιάννης Σμαραγδής) βγήκε και σχολίασε μια κυρία – ούτε το όνομα μου ανέφερε – ότι κάνει τις φιλίες της με βάση τις πολιτικές της απόψεις. Κάνει μεγάλο λάθος. Εν πάση περιπτώσει εγώ δεν γράφω μαντινάδες στους πρωθυπουργούς. Αν το κατάλαβε… αυτό θέλω να το κατάλαβε» κατέληξε.