το-καρφί-βαρουφάκη-στον-παντελή-καψ-182978
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.10.2018 | 17:55

Το «καρφί» Βαρουφάκη στον Παντελή Καψή: Έχετε διατελέσει και δημοσιογράφος

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που διηγήθηκε ο Παντελής Καψής στο facebook και τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη παρέθεσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Παντελή Καψή, όταν ο σκύλος του τον ακούμπησε από πίσω την ώρα που ο δημοσιογράφος έτρεχε με αποτέλεσμα να τον τρομάξει.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης έγραψε:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής “λεπτομέρειας” που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το “περιστατικό” που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι “τον λόφο τον μοιραζόμαστε”. Καλή σας μέρα».