Το «καρφί» Βαρουφάκη στον Παντελή Καψή: Έχετε διατελέσει και δημοσιογράφος

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που διηγήθηκε ο Παντελής Καψής στο facebook και τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη παρέθεσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Παντελή Καψή, όταν ο σκύλος του τον ακούμπησε από πίσω την ώρα που ο δημοσιογράφος έτρεχε με αποτέλεσμα να τον τρομάξει.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης έγραψε:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής «λεπτομέρειας» που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το «περιστατικό» που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: «Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη». Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι «τον λόφο τον μοιραζόμαστε». Καλή σας μέρα».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΡΦΙ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΑΨΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!